~ 08.06.1998 - 25.03.2011 ~

Nu vreau sa incep prin a ma lauda sau a spune ca sunt “cel mai frumos” sau “cel mai destept”. Dar, cu siguranta stiu ca sunt…daca nu cel mai iubit, unul dintre cei mai iubiti catei. Am foarte multe nume de alint (Macu’, Macusor, Pipinicu’, etc.). Sunt foarte multe lucruri care imi plac. Nu pot sa fac un clasament, stiu doar ca imi place foarte taaaare sa merg cu masina cu capul scos pe geam, sa alerg dupa luminita rosie de la laser si dupa pisici (cu care intentionez sa ma joc, dar ele nu stiu asta), sa rod oase, sa mananc biscuiti in pat, sa dorm cu capul pe perna, sa ma bucur de fiecare data cand suna interfonul (musafirii sunt viata mea).
Se declanseaza isteria cand vad o jucarie de plus. Sunt topit dupa ele. Ca orice „copil” care se respecta, am un mare cos de jucarii pe care il insir prin toata casa. Orice piuie imi trezeste interesul.
De fiecare data cand ajung la mare pe plaja fac transee spre disperarea celor din jurul meu care fac plaja.
Sunt un veritabil vanator! Orice pasare care misca reprezinta o prada pentru mine.
Stapana mea imi gateste numai mancaruri elaborate pe care de cele mai multe ori le refuz. Nu pentru ca nu ar fi bune, ci din pricina faptului ca sunt extrem de fitos si mofturos. Daca s-ar putea sa mananc numai din mana ar fi ideal. Astept sa fiu rugat si invitat la masa, adica sa mi se cante in struna.
In fiecare an imi serbez ziua. Acum 3 ani mi-am facut-o la restaurant si am primit cadou pana si un buchet de flori si o felicitare cu „La multi ani Mac” !!!

Nume: Oomiak Polar Night Howling
Data nasterii: 08.06.1998
Locul nasterii: Bucuresti
Tata: Tanyaszépe Dino
Mama: Inga Of Midnight Moon Spirit
Proprietar: Monica Mihailescu
Crescator: Niculiu Liviu
Premii:
CAC Bucuresti 17.04.1999 - Excelent
CACIB Bucuresti 26.06.1999 – Excelent 1
CAC Ploiesti, 27.06.1999 – Excent RPJ


Iubire maxima

Atitudine

Caldura mare mon cher!

Ce-mi place sa pozez!

Haos cu betele

E al meu... e al meu

Fish hunter

M-ai strigat?

La piatra pufoasa

Mac... iar te-ai urcat in pat?

La multi ani!!!

Chemarea strabunilor
Cu foamea'n gat

I feel so damm good