Saluuuuut, eu sunt Kenzo ;;) sau in ebraica קאנזו( asta ca am invatat de la un prieten )...pot spune ca sunt unul dintre cei mai norocosi catei.
Inceputul vietii mele este neclar, stiu doar ca eram lasat singur in curte cu zilele fara mancare si fara contact cu oamenii, insa pe la 3 ani acei oameni s-au hotarat sa ma vanda si am ajuns aici....pot spune ca la palat:))
Aici am dat de o baba, pe nume Afra, cam nebuna ea asa,dar am invatat sa ne acceptam unul pe celalalt, e cam disperata dupa mancare (fiind si grasa de altfel, dar nu vrea sa recunoasca, se crede fotomodel). Din pacate acum o luna am ramas fara ea... pentru ca un om rau a trecut peste ea cu masina.
In fiecare weekend ma duc sa ma relaxez la casa mea personala din Predeal unde toti samoyezii sunt bineveniti... deh... de la vagabont la Lord!!! Trebuie sa imi traiesc si eu viata la maxim. Mai ales pentru faptul ca stapanii mei fac orice pentru mine, de la mancare gatita doar pentru mine la plimbari lungi si alergari prin parc, la jucarii multe si perfecte, de la dragoste neconditionata la tot...e super aici:)
Nume: Kenzo
Data nasterii: 07.08.2006
Locul nasterii: Constanta
Proprietar: Mihaela