CÂINII NOȘTRI

La cei doi ani si un pic, sunt o foarte mare fotbalista, pentru ca îmi place jocul cu mingea. Când merg cu masina, sunt înnebunita dupa oameni. La fel si dupa orice masina Dacia, în special gri. Îl musc pe Teddy ori de câte ori prind ocazia, adica foarte des. Îmi place sa dorm pe spate în cosuletul meu. Asta când nu mi-l ocupa Teddy, caruia i se mai zice si Balena, sau Bidonul – DETALII


Numele meu este, de fapt, Teddy. Asta nu a împiedicat-o pe bunica stapânului sa ma strige cam asa: Razvan, Gheorghe, Dieter, Biter, sau Betty. La început, vecinii credeau ca sunt fetita din cauza ca Betty era cel mai des folosit. Îmi place în parc la catei, dar de curând, am pofta mai mult de scandal cu alti catei. Primii urmasi, trei baietei si o fetita, au venit cu greu, dupa zile si seri întregi de umblat prin parcuri cu Lady. Dar, despre ei veti afla de la stapâna lui Lady. Cel mai mult mi-a placut pe Transfagarasan si la Olimp. Pe plaja am vrut si eu sa joc fotbal cu niste baieti, dar Siana m-a muscat si am fugit sub sezlong. Oricum, si ea a fost certata, dupa aceea. Cel mai mult îmi place sa deschid dulapul si sa fur haine pe care nu le pot însira linistit în fata mea, tot din cauza Sianei. Si atunci se isca scandalul, pentru ca vrem sa le împartim, spre disperarea stapânilor. Era sa uit! Cel mai mult îmi plac jucariile de plus.


Numele meu de alint este Fiocco di Neve, adica fulg de zapada. Pasiunea mea cea mai mare este latratul. Oricand, oriunde. Imi place la nebunie sa intru in posesia bunurilor celor care imi viziteaza stapanii. Pun mare pret pe pantofi, telefoane mobile, fulare, manusi si … acte. Cand este vorba de mancare sunt intotdeauna pe faza. Nu-mi apar numai portia mea ci si pe a celorlalti, iar apoi, normal, imi revine mie. Am uitat sa va spun, la mine in casa, eu sunt seful.


Numele meu este Lady si sunt un Samoyede nascut in 2001. Locuiesc cu Kitty, o birmaneza cam stresanta si mai multi pesti. Am si un prieten rottweiller (Haos). Dupa mai multe incercari, in octombrie 2005, am reusit sa am 4 puiuti: Taz, Sasha, Teddy Jr. si Gypsi. Trei dintre ei locuiesc in Bucuresti si unul la Brasov. In curand am sa va povestesc mai multe despre mine, despre cum am avut grija de puiuti si despre obiceiurile mele.